Vásárlási útmutató kiskereskedőknek

Jelenleg rendeléseket telefonon,illetve e-mailben tudunk felvenni. Hívjon bennünket bizalommal, kollégáink szívesen segítenek megtalálni a legjobb választást!

Oldalunkat folyamatosan fejlesztjük, így érdemes időről időre visszanézni.

A tervek:

Regisztráció

A regisztráció a  weboldal felső menüjéből, vagy lábléc menüjéből elérhető, vagy a weboldal oldalsó részén, található Bejelentkezés kezelőpanelen keresztül érhető el. Nyissa meg a regisztrációs  oldalt és töltse ki az ott található űrlapot értelemszerűen, majd kattintson az űrlap alján lévő "Regisztráció" gombra. Ekkor regisztrációjának sikerességét jelzi a weboldal, illetve adathiányosság esetén az űrlap marad a képernyőn, és figyelmezteti Önt, hogy mely rubrikák nem kerültek kitöltésre, vagy lettek helytelenül kitöltve. Sikeres regisztráció esetén a rendszer azonnal be is lépteti Önt a weboldalon, ekkor a "Bejelentkezés" panelen kiírásra kerül, hogy milyen néven jelentkezett be.

Regisztráció nélkül is böngészheti webáruházunkat, és szerkesztheti kosarának tartalmát. Azonban a megrendeléshez mindenképpen szükséges, hogy Ön regisztrált vásárló legyen, ezért a kosár "Megrendelem" gombjára kattintva megjelenik egy belépést kérő ablak, melyen szintén megtalálható a "Regisztráció" link. Erre kattintva, és a fentiek alapján kitöltve az űrlapot a megrendelési folyamatot zavartalanul folytathatja, mivel a rendszer itt is automatikusan belépteti Önt, így az addig összeállított kosarának tartalma nem veszik el.

Belépés

A Bejelentkezés panel mezőibe értelemszerűen írja be az e-mail címét, amellyel regisztrált és a hozzá tartozó jelszót, majd kattintson a mezők mellett található "Belépés" gombra. Bejelentkezés után a panel tartalma automatikusan megváltozik, kiírásra kerül, hogy milyen néven van bejelentkezve és kilépési, valamint jelszó- változtatási lehetőségek jelennek meg.

Kijelentkezés

A webáruházból való kijelentkezéshez egyszerűen kattintson a "Bejelentkezés" panelen található Kilépés gombra. Ez a gomb csak akkor látható a panelen, ha Ön bejelentkezett előzőleg.

Elfelejtett jelszó

Ha elfelejtette jelszavát, akkor a Bejelentkezés panelen található "elfelejtett jelszó" feliratra kattintva megjelenik egy új oldal, mely bekéri azt az e-mail címet, amellyel Ön regisztrálva van webáruházunkban. Beírva ezt a címet és a Küldés gombra kattintva Ön erre az e-mail címre fog kapni egy levelet, melyben szereplő linkre rákattintva (vagy ha nem kattintható az Ön levelezőjében, akkor a böngésző ablak címsorába bemásolva) weboldalunk új jelszót generál Önnek. Ezt pontosan jegyezze fel (kis és nagy betűk számítanak), majd lépjen be vele, és igény szerint megváltoztathatja a jelszót (lásd jelszóváltoztatás).

Jelszóváltoztatás

Amennyiben szeretné jelszavát megváltoztatni, lépjen be a webáruházba a Bejelentkezés panel segítségével. Ezután megjelenik a Kilépés gomb, valamint a "jelszóváltoztatás" link, melyre kattintva egy új oldal töltődik be. Az oldal bekéri az Ön jelenleg használatban lévő jelszavát, majd kétszer az új jelszót az esetleges elgépelések elkerülése végett. Töltse ki értelemszerűen, majd kattintson a Megváltoztat gombra. Ettől kezdve Ön az újonnan megadott jelszóval tud belépni webáruházunkba.

Vásárlás

Vásárlás folyamata magánszemélyeknek:

A vásárlás e-mailben történik, a Kapcsolat menüpont alatt.A kiszállítást készleteinktől függően 1 - 14 munkanapon belül tudjuk vállalni.

A kiszállítás minden esetben kiskereskedelmi üzletünkbe, a Helvetia Óra- Ékszer Üzletbe történik. Pontos cím: 1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 8. Az üzlet nyitvatartási ideje: Hétfő-Péntek: 10-18 óráig; Szombat: 10-14 óráig. Az üzlet telefonszáma: 06 1 266 41 76.

Amennyiben nem tud befáradni budapesti üzletünkbe, igénybe veheti postai szolgálatunkat. Ebben az esetben megrendelését postai utánvéttel veheti át, melynek költsége körülbelül 4000 forint. Kiszállításra csak Magyarország területén van lehetőség, kérjük, ezt is vegyék figyelembe!


Kérjük, rendelésénél jelölje be, hogy óráját a Helvetia üzletben (Átvétel az üzletben), vagy postai úton (Átalánydíj) kívánja átvenni!

Óráinkra gyári garanciát, és egyes esetekben saját szervizelést is tudunk vállalni!

A kiszállítást készleteinktől függően általában 1 - 14 munkanapon belül tudjuk vállalni, ám egyes esetekben előfordulhat hosszabb várakozási idő is, ha esetleg egyes partnereinknél hosszabb ideig egy-egy termék nem szállítható, vagy nincs raktáron az adott óra.

Megkérjük kedves vásárlóinkat, hogy mielőtt rendelést adnak le egy órára, győződjenek meg róla, hogy megfelelő lesz-e az elképzelt igényeknek, mert cserére vagy visszavásárlásra nincs lehetőség!

Egyéb kérdéseivel forduljon hozzánk az elérhetőségeink (kapcsolat) oldalunkon található e-mail címen, vagy érdeklődjön további elérhetőségeinken.