SWISSTIME   »   Márkák   »   Boccia   »   Boccia Márkáról

Boccia Márkáról


Története

Az Univerzál Óra Társaság, az UWC 1996-ban piacra bocsátotta a Boccia órasorozatát. A Boccia-márkát még 1994-ben Raphael Cohen elnökletével alapították. A Boccia órák a világon az egyik legkülönlegesebb és népszerűbbek órák közé tartozik, mivel minden egyes óra tömör titánból készült. Az órának majd minden tartozéka tiszta titán: a korona, a gombjai, az óracsat szemei, a rugalmas kötései, és a csatja. Az óra összetevői szilárdságukról, könnyű súlyukról, és rozsdamentességükről ismertek. Egyetlen olyan alkatrésze van a Boccia órának, ami nem titánból készült, ez a rozsdamentes acélból készült hálószemes szíja. Mindegyik óra 30 M-ig vízálló.Ékszerek

Egy modern tündérmese
Titán és kerámia – a BOCCIA TITANIUM új ékszerkollekciója

A BOCCIA TITANIUM 2012-es ékszerkollekciója a high-tech anyagok kombinációja mellett döntött. A tiszta titán és az ultra-kemény kerámia tökéletes szimbiózisa a két anyag legjobb tulajdonságait egyesíti, így a végeredmény innovatív, tartós, könnyű, bőrbarát, és egyszerűen tökéletes ékszereket eredményez! Nem csak gyönyörű, de legalább annyira lenyűgöző!

BOCCIA TITANIUM folyamatosan újraértelmezi az anyagokat, a formákat és a színeket.

A csillogó szürke titán hűvös megjelenése a kerámia divatos fehér vagy fekete színével kombinálva lenyűgöző kontrasztot teremt.  Legyen szó karkötőkről, fülbevalókról, nyakláncokról, a lendületes sziluettek és az anyagok tükörsima felülete elegáns egyszerűséget sugároznak, és a bőrön rendkívül kellemes viseletet jelentenek. Így a BOCCIA TITANIUM ékszerek nem csak a szemet gyönyörködtetik, degarantálják a kellemes érzést még az extra érzékeny bőrön is.
Az összetéveszthetetlen BOCCIA TITANIUM ékszerek nemzetközi tervezők munkáját dicsérik. A legújabb sorozat termékei az észak-németországi ékszer-, és óragyártó cég legmagasabb kategóriájú termékei közé tartoznak, hiszen minden egyes termékét a csúcsminőség, a divatosstílus és a kiváló ár-érték arány jellemzi.Oldalak:

1