Vásárlói tájékoztatató


Szállítási idő

A kiszállítást készleteinktől függően általában 1 - 14 munkanapon belül tudjuk vállalni, ám egyes esetekben előfordulhat hosszabb várakozási idő is, ha esetleg egyes partnereinknél hosszabb ideig egy-egy termék nem szállítható, vagy nincs raktáron az adott óra.

Szállítási módok/Szállítási díj

A kiszállítást kérheti az alábbi kiskereskedelmi üzleteinkbe:

Helvetia Óra-Ékszer Üzlet

Pontos cím: 1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 8.
Az üzlet nyitvatartási ideje: hétfő-péntek: 10-18 óráig; szombat: 10-14 óráig.
Az üzlet telefonszáma: 06 1 266 4176.

Óra Ajándék Üzlet

Cím: 1062 Budapest, Váci út 1-3.
WestEnd City Center
Aluljárószint, Niagara tér 2.
Az üzlet telefonszáma: 06 1 238 7307

Amennyiben nem tud befáradni budapesti üzleteinkbe, igénybe veheti postai szolgálatunkat. Ebben az esetben megrendelését postai utánvéttel veheti át, melynek költsége körülbelül 2100-4000 forint a csomag értékének és méretének függvényében. Kiszállításra csak Magyarország területén van lehetőség, kérjük, ezt is vegyék figyelembe!

Garanciális feltételek

Óráinkra gyári garanciát, és egyes esetekben saját szervizelést is tudunk vállalni!

Vásárlói panaszkezelés

Panasz esetén kérjük, hívják a (06-1) 330 5149 telefonszámot vagy írjanak e-mailt a webinfo@swisstme.hu címre.

Elállási/Felmondási jog

Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől.
Az elállási/felmondási határidő: attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen a vásárló átveszi a terméket.

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát egyértelmű nyilatkozatban (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) köteles közölni velünk:

- Cégnév: Swiss Time Kft

- Címünk: 1135, Budapest, Jász utca 83-87.

- Telefonszámunk: (06-1) 330 5149

- Elektronikus levelezési címünk: webinfo@swisstme.hu

Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi a jelen tájékoztató harmadik oldalán található elállási/felmondási nyilatkozatát.

Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük, ideértve a fuvarozási költséget is. A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli.

Ön köteles számunkra a megvásárolt terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a dolgot.

A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk az ön által megvásárolt terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot vesszük figyelembe.

A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli.

Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a dologban bekövetkezett értékcsökkenésért, ha a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges kezelést meghaladó használat miatt következett be.

A vásárlói tájékoztató a hatályos jogszabályok alapján készült, amelyet részletesen itt olvashat:

http://www.kormany.hu/download/5/06/11000/jogszabalytervezet-a_fogyaszto_es_a_vallalkozas_kozotti_szerzodesek_reszletes_szabalyairol.pdfZippo biztonsági adatlap_benzin_2017
Zippo biztonsági adatlap_gas_2017


Kedves Vásárlóink! A Zippo benzin a továbbiakban biztonsági okokból nem postázható, személyes átvételre lehetőség van kiskereskedelmi boltjainkban vagy nagykereskedésünkben. 

Kiskereskedelmi boltjaink: 

Helvetia Óra-Ékszer Üzlet

Pontos cím: 1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 8.
Az üzlet nyitvatartási ideje: hétfő-péntek: 10-18 óráig; szombat: 10-14 óráig.
Az üzlet telefonszáma: 06 1 266 4176.

Óra Ajándék Üzlet

Cím: 1062 Budapest, Váci út 1-3.
WestEnd City Center
Aluljárószint, Niagara tér 2.
Az üzlet telefonszáma: 06 1 238 7307


Nagykereskedésünk:

1135 Budapest, Jász utca 83-87.