Cégünkről

A Swiss-Time Kft. – illetve annak jogelődje – 1989–ben alakult, mely Magyarország első olyan magánkézben lévő vállalata mely kizárólag  órakereskedelemmel, illetve szerviz szolgáltatás végzésével kezdte meg működését.

Üzleti kapcsolatainkat lépésről lépésre, a piac igényeihez igazodva fejlesztettük, megnyerve néhány  nagy hírű óragyártó cég bizalmát. Elsőként japán óramárkák forgalmazását kezdtük meg Magyarországon. Később svájci, olasz és távol-keleti márkákat honosítottunk meg. Nagy sikereket értünk el az említett vállalatok termékeinek magyarországi piacra történő bevezetése terén.

A kereslet gyors növekedése és az országunkra jellemző szűkös árukínálat arra késztetett minket, hogy nagykereskedelmi tevékenységünket kiterjesszük egyéb termékekre is. Így, az órakereskedelem mellett – mely továbbra is központi szerepet játszik tevékenységünkben – ékszerek, öngyújtók, számológépek és elemek forgalmazásával bővítettük kínálatunkat.
Mára egy jól működő, széles választékot kínáló nagykereskedelmi céget építettünk fel. Jelenleg az exkluzív óramárkák nagykereskedelme mellett (pl. Appella, Atlantic, Eberhard, Ernest Borel, Movado, Titoni) a divatmárkák (pl. a Boccia, Pierre Cardin, Vivienne Westwood) a klasszikus, mint például az Orient óramárkák nagykereskedelmét is mi látjuk el. 

Célunk, hogy az időmérők minél szélesebb palettáját kínáljuk az igényességre érzékeny vevőinknek, kezdve az alsóbb kategóriás termékektől a sportos, illetve a divatmárkákon át egészen a luxusórákig, kielégítve így a legkülönbözőbb vágyakat. A karórákon kívül asztali-, fali-, ébresztő- és zsebórák értékesítését is végezzük. Az idő haladtával szükségét éreztük egy olyan webes felület létrehozásának, melyen keresztül egyre könnyebben tarthatjuk a kapcsolatot régi és új kiskereskedőinkkel és vásárlóinkkal!

Kellemes nézelődést kívánunk!

Swiss Time Kft.